oxygen sensor problem - G8Forum.com - Pontiac G8 Discussion Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 12-22-2008, 10:36 PM Thread Starter
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 5
Angry oxygen sensor problem

Hey everyone just wondered if anyone has ever had the same problem i have just had? I just installed the magnaflow cat-back exhaust on my 09 g8 gt and when i went to remove the o2 sensors from the factory exhaust the threads stripped off. I just had to order two new sensors from the local chevy dealer for about $110 a piece. Just wondering if thats a common thing?
anoobie is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 12-27-2008, 11:31 AM
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 12
If you try to take the o2 sensor out when the pipe is cold this happens some times. Its a little harder to work with a hot pipe.
flourman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the G8Forum.com - Pontiac G8 Discussion Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome